نمونه های انتقال کد

۱۳۸۹/۱۱/۲۳ -

به یکتاوب خوش آمدید

شرکت یکتاوب افزار شرق افتخار دارد که موفق به راه‌اندازی بیش‌از 1600 پایگاه اینترنتی علمی شامل نشریات، کنفرانس‌ها، انجمن‌های علمی و دانشگاه‌ها و دیگر مراکز علمی شده است و در حال حاضر بیش از 1200 پایگاه فعال را پشتیبانی می کند. این شرکت پس از بررسی وضعیت پایگاه‌های اینترنتی دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور و مقایسه‌ی آن‌ها با پایگاه‌های اینترنتی دانشگاه‌ها و بنیادهای علمی برتر جهان در سال 1383، به طراحی نخستین سامانه‌ی مدیریت یکپارچه‌ی نشریات علمی کشور و نخستین سامانه‌ی مدیریت اطلاعات سازمانی دانشگاهی در سال 1384 پرداخت. یکتاوب دستاورد سال‌ها پژوهش و تجربه برای برپایی پایگاه‌های اینترنتی در محیط‌های علمی و دانشگاهی است. فرآیندهای مختلف دانشگاهی پس از بررسی و بهینه‌سازی به افزونه‌ها یا ماژول‌های موجود در بسته‌ی نرم‌افزاری یکتاوب تبدیل شده‌‌اند و محصول نهایی بارها در بوته‌ی آزمایش سنجیده شده است.


فیلم معرفی شرکت یکتاوب
 
 

توسعه برنامه

افزایش حجم و جریان اطلاعات، بشر را بر آن داشت تا با خلق راهکارهای سریع‌تر و موثرتر، سرعت تبادلات و ارتباطات خود را بیشتر نماید. این امر در نهادهای علمی جوامع نمود پررنگ‌تری داشته است و در جوامع پیشرفته، دانشگاه‌ها و سازمان‌های علمی از اولین متقاضیان و کاربران فناوری‌های الکترونیک جدید به شمار می‌روند. اما در برخی از جوامع کمتر توسعه یافته، به دلایل مختلف، استفاده موثری از این فناوری‌ها انجام نشده است و حرکت‌هایی که در این زمینه صورت گرفته است، به نتیجه مطلوب نیانجامیده است.

یکی از این فناوری‌های جدید که استفاده‌های روزافزونی یافته است، فناوری وب می‌باشد. متاسفانه هنوز به طور گسترده از امکاناتی که این ابزار می‌تواند در دسترس پژوهشگران و مدیران قرار دهد، در مراکز علمی استفاده نشده است. پایگاه‌های اینترنتی نا استوار و سردرگم کننده، فقدان اطلاعات مورد نیاز کاربران یا دشواری دسترسی به آنها، قالب‌های ناهمگون طراحی صفحات، عدم به‌کارگیری موثر وب برای انجام روند‌های اداری و اجرایی و به‌روز‌نبودن و اشتباهات زیاد در اطلاعات ارایه شده در پایگاه‌های اینترنتی تعداد زیادی از دانشگاه‌ها و موسسات علمی کشور حاکی از نقص‌های موجود در زمینه استفاده صحیح و مطلوب از فناوری وب در کشور ما می‌باشد. به همین دلیل پس از مطالعه نیازهای مراکز علمی و بررسی اقدامات مشابه در زمینه مذکور، به ارایه راهکارهایی اصولی پرداخته‌ایم و تلاش کرده‌ایم با استفاده از آخرین دستاوردهای دانش و فناوری‌ ، تصحیح شیوه‌های مدیریتی و با یاری گرفتن از ابزارهای قدرتمندی همچون "مجموعه برنامه‌های یکتاوب"، برای رفع مشکلات و نواقص مذکور اقدام نماییم.  


ویژگی‌های شرکت 

  • دارای مجوز صلاحیت انجام پروژه‌های فناوری اطلاعات از شورای عالی انفورماتیک
  • شفافیت در اطلاع‌رسانی و اعلام روش‌های کاری، نمونه برنامه‌ها، قراردادها و هزینه‌ها در پایگاه اینترنتی شرکت
  • امکان مشارکت کاربران و مشتریان در توسعه‌ی برنامه‌ها با ارایه نظرها و پیشنهادها از راه پایگاه اینترنتی شرکت
  • دارای واحد ویژه‌ی آموزش و تولید راهنمای برنامه و پاسخگویی آن‌لاین و تلفنی


برخی از افتخارات

 

  • طراحی نخستین سامانه‌ی مدیریت یکپارچه‌ی نشریات علمی کشور و نخستین سامانه‌ی مدیریت اطلاعات سازمانی دانشگاهی
  • کمک به طراحی و پیاده‌سازی سامانه‌ی ملی مدیریت اطلاعات علم و فناوری (سمات بخش سلامت) ( system.hbi.ir )
  • راه‌اندازی و مدیریت بیش از 1000 پایگاه اینترنتی علمی شامل نشریات، کنفرانس‌ها، انجمن‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز علمی
  • ارایه خدمات به وزارت‌خانه‌ها و سازمان‌های دانش‌محور کشور مانند وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران، کتابخانه ملی ایران، انستیتو رازی، انستیتو پاستور، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، موسسه‌ی پـژوهش و برنامه‌ریزی در آموزش عالی
  • اخذ رتبه‌ی ISI و فهرست شدن نشریات تحت پوشش در پایگاه‌های معتبری مانند PubMed (مجله های چشم پزشکی ایران، بیومدیکال ایران، شیلات ایران، آرشیو رازی)
  • ارایه‌ی خدمات و همکاری با 15 دانشگاه پزشکی و فنی کشور در سطح گسترده (دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی سمنان، دانشگاه آزاد، دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله، دانشگاه علوم پزشکی گلستان، دانشگاه محقق اردبیلی، دانشگاه صنعتی ارومیه، دانشگاه علوم پزشکی زابل، دانشگاه علوم اقتصادی، دانشگاه علوم قضایی و دانشگاه شهید بهشتی)
  • کسب دو دوره رتبه و جایزه‌ی ملی وب توسط دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان یکی از مشتریان فعال شرکت
  • کسب عنوان نشریه‌ی برتر پزشکی از جشنواره رازی توسط مجله‌های غدد درون‌ریز و متابولیسم ایران، تحقیقات علوم پزشکی زاهدان، بیومدیکال ایران و کومش دانشگاه علوم پزشکی سمنان به عنوان مشتریان فعال شرکت
  • راه اندازی بیش از 100 پایگاه انجمن علمی و نشریات پژوهشی انجمن‌ها با همکاری کمیسیون انجمن‌های علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • ارایه‌ی خدمات رایگان به معلولان و بنیادهای خیریه در قالب طرح پروانه‌ها ( www.parvaneha.com )


پیشینه

 

- 1382 : پایگاه اینترنتی جزیره‌ی دانش در دو مرحله ( iransciland.com و سپس jazirehdanesh.com ) با هدف تولید محتوای فارسی در وب و ترویج علم راه‌اندازی شد.

- 1383 : فعالیت‌های پژوهشی برای شناخت و بررسی وضعیت پایگاه‌های اینترنتی دانشگاهی کشور و مقایسه آن‌ها با پایگاه‌های اینترنتی دانشگاه‌ها و بنیادهای علمی برتر جهان در پژوهشکده‌ی فناوری اطلاعات دانشگاه تربیت مدرس انجام شد که نتایج آن به صورت دو سخنرانی علمی در دانشگاه تربیت مدرس و نیز نخستین همایش فناوری اطلاعات دانشگاه کردستان ارایه شد.

پس از تحلیل و نتیجه‌گیری از مطالعات انجام شده، برنامه‌ریزی برای تبدیل دانش کسب شده به محصول کاربردی آغاز گردید و پایگاه وب www.universws.com راه‌اندازی شد.

- 1384 : نخستین نسخه‌ی برنامه‌ها برای برخط‌کردن فرآیندهای دانشگاهی با عنوان عمومی Academic Web Tools با همکاری نشریات JAST و IJRR (نرم‌افزار My Php Reviewer یا MPR ) و پنجمین کنفرانس بین‌المللی بیوشیمی (نرم‌افزار AWT Conference Manager ) عرضه شد.

- 1384 : همکاری با دانشگاه علوم پزشکی ایران برای توسعه‌ی یک پایگاه وب جامع دانشگاهی آغاز شد و بیش از 30 مرکز علمی دیگر بهره‌گیری از خدمات یکتاوب را آغاز کردند.

- 1385 : همکاری با دانشگاه علم و صنعت ایران برای توسعه‌ی یک پایگاه وب جامع دانشگاهی آغاز شد و تعداد دیگری از مجامع علمی بهره‌گیری از خدمات یکتاوب را آغاز کردند.

- 1386 : شرکت یکتاوب افزار شرق با هدف تمرکز بر محصولات تحت وب بنیان‌گذاری شد و پایگاه yektaweb.com و مجموعه پایگاه‌های خدمات‌دهنده‌‌ی زیرمجموعه مانند websanj.net و parvaneha.com راه‌اندازی شدند.

- 1387 : دسته‌بندی مستندات، ابزارها و برنامه‌ها و نیز تهیه‌ی فیلم‌ها و متن‌های آموزشی برنامه‌ها انجام شد. پایگاه مرکزی سامانه‌ی ملی اطلاعات زیست پزشکی و سلامت (سمات بخش سلامت) برای گردآوری خودکار داده‌های علمی و پژوهشی کشور طراحی و راه‌اندازی شد.

- 1388 سرویس‌دهنده‌ی پرقدرت و مستقل یکتاوب آغاز به کار کرد. پایگاه‌‌های جانبی سمات بخش سلامت در برخی از دانشگاه‌های علوم پزشکی راه‌اندازی شد.

- 1389 سامانه‌ی ملی اطلاعات تحقیقاتی (سمات بخش علوم) برای گردآوری خودکار داده‌های علمی و پژوهشی کشور با همکاری پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) طراحی و راه‌اندازی شد. سامانه‌ی نشریات دانشگاه شاهد (5 نشریه) و اصفهان (32 نشریه) راه‌اندازی شد.

- 1390 بهبود رتبه‌ی شرکت یکتاوب در شورای عالی انفورماتیک. راه‌اندازی نخستین سامانه‌ی پایش مجلات علمی کشور (www.ajm.ir)

 - 1391 راه‌اندازی بیش از 100 پایگاه انجمن علمی و نشریات پژوهشی انجمن‌ها با همکاری کمیسیون انجمن‌های علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری.

  افزایش مجلات پژوهشی بهره‌مند از خدمات یکتاوب به بیش از 500 پایگاه مجله

- 1395: راه اندازی سامانه پژوهشی ایران (www.irisweb.ir)


آشنایی با محصولات شرکت

 محور اصلی یکتاوب یک سامانه‌ی مدیریت محتوا ( Content Management System ) است که برای مدیریت الکترونیک فرآیندهای پژوهشی و اطلاع‌رسانی در دانشگاه‌ها و نهادهای علمی طراحی شده است . برنامه‌های مدیریت محتوا که با نام CMS نیز شناخته می‌شوند، ابزارهایی دارند که به مدیران پایگاه اجازه می‌دهند مجموعه‌ای گسترده و پویا از اطلاعات گوناگون را به سادگی مدیریت کنند. برای کار با این نرم‌افزارها تنها آشنایی با مفاهیم پایه‌ای کار با رایانه کافی است و نیازی به دانستن زبان‌های برنامه‌نویسی نیست. از این رو، مدیران پایگاه می‌توانند در راستای هدف‌ها و نیازهای سازمانی خود به تغییر در ساختار و محتوای پایگاه بپردازند .

یکتاوب با بررسی نیازهای سازمان‌های دانش‌بنیان و بهره‌گیری از سامانه‌ی مدیریت محتوا، اقدام به تهیه‌ی ماژول‌های گوناگون به شرح زیر نموده است:

• سامانه‌ی مدیریت و یکپارچه‌سازی اطلاعات ( نظام جامع اطلاعاتی و گردش کار پویا)

•  سامانه‌ی جامع مدیریت دانشگاه‌ها و سازمان‌های علمی و پژوهشی

•  سامانه‌ی جامع مدیریت اطلاعات تحقیقاتی (علم و فناوری) - سمات

•  سامانه‌ی مدیریت الکترونیک انجمن‌های علمی

•  سامانه‌ی مدیریت الکترونیک نشریات علمی

•  سامانه‌ی مدیریت الکترونیک کنفرانس‌های علمی

•  سامانه‌ی کتابخانه الکترونیکی

•  سامانه‌ی ثبت‌نام آزمون استخدامی دانشگاه‌ها و سازمان‌ها

•  سامانه‌ی ثبت ایده‌ها در راستای مدیریت خلاقانه دانشگاه‌ها و سازمان‌ها

•  سامانه‌ی ثبت سوابق پژوهشی و اجرایی اعضای هیات علمی

•  سامانه‌ی برگزاری دوره‌های آموزشی کارمندان

•  سامانه‌ی ثبت ساعات حضور اعضای هیات علمی

•  سامانه‌ی ارتباط مستقیم با ریاست دانشگاه‌ها و سازمان‌ها

•  سامانه‌ی پایگاه اینترنتی ویژه‌ی روابط عمومی‌ها

•  سامانه‌ی فروشگاه الکترونیک کتاب، کالا و خدمات

•  سامانه‌ی اعتبارسنجی و ارزشیابی نیمه‌خودکار زیربخش‌های پایگاه اینترنتی سازمان‌های بزرگ

•  سامانه نوبت‌دهی اینترنتی بیماران (ویژه بیمارستان ها)

از ویژگی‌های بنیادی این سامانه‌ها این است که همگی با توجه به نیاز سازمان‌های علمی و پژوهشی طراحی شده و برای همه‌ی این سامانه‌ها راهنمای متنی و تصویری فراهم شده است. بهره‌گیری از این سامانه‌ها باعث ارتباط موثر با مخاطبان،کاربرد صحیح فناوری اطلاعات، استفاده موثر از زمان و صرفه‌جویی در هزینه‌ها می‌شود.  

 برای مطالعه مشخصات، ویژگی ها، هزینه ها و روش خرید سامانه ها از بخش "فهرست محصولات" استفاده کنید.


برقراری ارتباط

مستندات و مشخصات برنامه‌ها و نمونه پروژه‌های انجام شده در پایگاه اینترنتی شرکت قابل دریافت است. خدمات ارایه شده در نشانی www.yektaweb.com/demo قابل بررسی و آزمایش هستند.

برای رفع اشکال احتمالی، دریافت راهنمایی یا سفارش برنامه نیز می‌توانید با نشانی پست الکترونیک yektawebgmail.com یا موارد زیر تماس بگیرید:

  • تلفن مالی و اداری شرکت: 22134860
  • تلفن امور آموزش و پشتیبانی: 22134855
  • دورنگار: 22134859
  • همراه مدیر عامل: 09123877335

هر نظر و پیشنهادی که منجر به تسریع و ارتقای کار شود، ما را برای ارایه خدماتی بهتر راهنمایی خواهد کرد. پس با ما در تماس باشید و دیدگاه‌ها و خواست‌های خود از مجموعه برنامه‌های یکتاوب را با ما در میان بگذارید. از همراهی شما سپاسگذاریم.




۱۳۹۶/۵/۲ - فهرست

۱۳۸۹/۱۱/۲۵ - نویسه گردانی یا ترجمه حرف به حرف در جی میل
AWT IMAGEیکی از امکانات جالب جی میل، تبدیل خودکار کاراکترهای نوشته شده به زبان انگلیسی به فارسی و عربی و ... است. می توانید عبارات مورد نظر خود را به صورت انگلیسی (فینگیلیش) تایپ کنید تا جی میل آنها را به زبان مقصد نمایش دهد.

۱۳۸۹/۱۱/۱ - نکات طلایی برای افزایش زیبایی و کارآیی پایگاه های اینترنتی
AWT IMAGEزیبایی پایگاه های اینترنتی در کنار کارآیی آنها میتواند موجب جذب کاربران و مشتریان به پایگاه شده و ارایه خدمات را موثر تر کند. برخی از توصیه ها و تجارب بدست آمده در طراحی وب را در ادامه مطالعه نمایید.

۱۳۸۹/۹/۱۵ - چه فایل‌هایی را با جی‌میل نمی‌توانید بفرستید یا دریافت کنید؟
AWT IMAGEجی‌میل (GMail) برای پیشگیری از ویروس‌های خطرناک، به شما اجازه نمی‌دهد که فایل‌های اجرایی (مانند فایل‌هایی که پسوند .exe دارند) را حتی اگر به صورت زیپ باشند، بفرستید یا دریافت کنید.

۱۳۸۹/۸/۵ - آن‌چه باید درباره‌ی کرم رایانه‌ای یا تروجان استاکسنت بدانید
AWT IMAGEاستاکس‌نت (Stuxnet) یک بدافزار رایانه‌ای (بنابر نظر متخصصان امنیت رایانه:کرم رایانه‌ای یا تروجان ) است که نخستین‌بار در تاریخ ۱۳ جولای ۲۰۱۰ توسط ضدویروس وی‌بی‌ای ۳۲ شناسایی شد

۱۳۸۷/۱۲/۱۷ -

  تغییراتی برای رفع اشکالات و سهولت کار با برنامه در بخش‌هایی از برنامه (از نسخه 1290 تا نسخه 1579) ایجاد گردید. تغییرات انجام شده عبارتند از:

 

  تا نسخه 1290

  • پیوند‌های تنظیمات نسخه‌های نشریه، تنظیمات موضوعات، انواع فایل ها و انواع محتوایی مقالات در صفحه افزودن مقاله جدید اضافه شدند.
  • امکان ارزیابی محتوایی زیربخش های وب فراهم شد.
  • امکان مشاهده امتیازات فنی و محتوایی زیربخش‌های وب از طریق صفحه مدیریت زیربخش‌ها فراهم شد.
  • بخش ارزشیابی نیمه خودکار زیربخش‌های وب در دسترس مدیران زیربخش‌ها قرار گرفت. .
  • قابلیت‌های بخش جستجوی پایگاه با رفع اشکالات ناشی از ناهماهنگی‌های زبان های فارسی و عربی (مثل حروف ی و ک)، افزایش یافت.
  • امکان کاهش خودکار اندازه تصاویر و تعیین کیفیت تصویر جدید، هنگام ساخت یا ویرایش آلبوم تصاویر، به برنامه افزوده شد.
  • اشکال عدم نمایش مشخصات صحیح نگارنده مبحث در بخش تالارهای بحث و گفتگو برطرف شد.
  • آرایش منوهای بخش مدیریت بهینه‌سازی شد.
  • امکان تهیه خروجی اطلاعات زیربخش‌ها به صورت جدول در بخش مدیریت زیربخش‌ها فراهم شد.

  تا نسخه 1300

  • امکان دانلود فایل‌های سرور با ارسال به download.php فراهم شد.
  • با هدف کاهش تعداد پوشه‌های قابل مشاهده برای مدیران زیربخش‌های وب، پوشه‌های پیش‌فرض برنامه به شاخه yekta_program انتقال پیدا کردند.

  تا نسخه 1350

 

  · اشکال جستجوی واژه‌های دارای ک و ی (با هر دو نوع فونت فارسی و عربی) برطرف شد.

  · پیوند‌ها و توضیحات تکمیلی به موارد قابل تنظیم در بخش تنظیمات صفحه اصلی اضافه شد.

  · بخش پیوند به زیربخش‌ها (در صفحه تنظیمات صفحه اصلی و نیز منوی پیوند به سایر بخش ها) تکمیل شد.

  · ابزار تغییر اندازه تصاویر در بخش ابزارهای کمکی افزوده شد.

  · صفحات مجزا برای نظرسنجی ها ایجاد شد.

  · بخش راهنمای صفحات و پیوندها تکمیل شد.

  · صفحه انگلیسی اطلاعات واحد سازمانی ( info.php ) تکمیل شد.

  · امکان انتقال بلوک‌ها به بالاترین نقطه حاشیه‌های راست و چپ فراهم شد.

  · توضیحات مربوط به تهیه پشتیبان از برنامه، در بخش "تهیه پشتیبان از بانک داده‌ها" اضافه شد.

  · امکان تنظیم ترتیب نمایش مطالب برای هر صفحه به صورت مجزا فراهم شد.

  · بخش تنظیمات سرویس خبری قطره تکمیل شد. امکان غیر فعال کردن اخبار ورودی به صورت پیش‌فرض در این بخش اضافه شد.

  · امکان ذخیره پیام‌های ارسالی در صندوق پیام‌های ذخیره شده و نیز حذف آنها فراهم شد.

 

  تا نسخه 1360

 

  · امکان نوشتن توضیحات برای امتیازات ویژه و صفحات ضروری در بخش ارزیابی زیربخش ها فراهم شد.

  · صفحات امتیازات ویژه و صفحات ضروری برای عدم سردرگمی مدیران زیربخش ها خلاصه‌تر شد و سایر زیربخش ها از فهرست پنهان شدند.

  · جلوگیری از ارسال مکرر متون لینک به Google Groups در بخش تالارهای بحث و گفتگو انجام شد.

  · اصلاحاتی در سیستم امتیازدهی به زیربخش ها (شامل تصحیح امتیازات، افزودن معیارهای جدید و قابلیت تنظیم سقف امتیازات برای هر معیار) انجام شد.

  · تغییر برنامه برای نگهداری Log کاربران تا یک ماه انجام شد. (پیش از این گزارش اعمال کاربران تا 15 روز نگهداری می‌شدند)

  · تغییراتی در فرم ظاهری کادر جستجو و کادر دریافت اطلاعات (در صفحه اصلی) انجام شد.

  · تمام ناسازگاری‌های مربوط به استاندارد W3C در کدهای برنامه برطرف شدند. تعدادی از اشکالات متون وارد شده توسط مدیران پایگاه نیز به صورت خودکار شناسایی و اصلاح می‌شود.

  · امکان افزودن دکمه‌های متنی به منوی بالایی، در بخش تنظیمات منوی بالایی فراهم شد.

 

  تا نسخه 1370

  · امکان نوشتن توضیحات برای امتیازات ویژه و صفحات ضروری در بخش ارزیابی زیربخش ها و نمایش توضیحات برای مدیران زیربخش‌ها فراهم شد.

  · مرتب‌سازی گزارش های بایگانی شده در بخش ارزیابی زیربخش ها بر اساس تاریخ انجام شد.

  · صفحه مشاهده گزارش های بایگانی شده در بخش ارزیابی زیربخش ها برای مدیران زیربخش‌ها ساده‌سازی شد.

  · امکان حذف دسته‌جمعی گزارش های بایگانی شده در بخش ارزیابی زیربخش ها فراهم شد.

  · اشکال مربوط به عدم درج صفحات ضروری و عدم محاسبه امتیازات ویژه وارد شده در زیربخش ها برطرف شد.

  · امکان تشخیص و نمایش پیغام خودکار برای ورود امتیازات بیشتر از حد تعریف شده در بخش ارزیابی زیربخش ها فراهم شد.

  · کدهای جدید سیستم پایش گوگل برای دریافت آمار دقیق‌تر به پایگاه اضافه شد. در سیستم جدید گوگل امکان دریافت گزارش برای سایر کاربران گوگل نیز، با ایجاد دسترسی مجاز، فراهم شده است.

  · امکان نمایش فهرست اسامی مدیران پایگاه (به جای تمام کاربران) در پایین صفحه اصلی فراهم شد.

  

  تا نسخه 1380

  · امکان تنظیم دسترسی اعضای هیات علمی(یا اعضای انجمن) برای تکمیل یا ویرایش فرم‌های CV ، در قسمت کارنامه علمی اعضا فراهم شد.

  · امکان دسترسی اعضای هیات علمی به صفحات CV با ورود به هر بخش از پایگاه فراهم شد.

  · صفحه news.php برای بررسی سایت در قالب یک سایت خبری (یا قالب ساده‌تر) اضافه شد. برای بهره‌برداری از این امکان، فایل‌های مربوطه باید در شاخه yekta_program/tplfiles وجود داشته باشند.

  · تغییراتی در فاکتورهای ارزشیابی انجام شد. آمار بازدیدهای 24 ساعت با آمار بازدید هفتگی جایگزین شد.

 

 

  تا نسخه 1420

  • وضعیت‌های مقالات در 5 حالت کلی (از تکمیل نشده تا تصمیم‌گیری نهایی) تعریف شد. این وضعیت‌ها در صفحات مختلف مانند صفحات شخصی کاربران، پرونده مقاله و مدیریت مقالات قابل مشاهده هستند.
  • اشکال بخش جستجو در پرونده مقالات برطرف شد.
  • اشکال جهت چینش متون در صفحه چاپ چکیده و مشخصات مقاله برطرف شد.
  • بهینه سازی و افزایش سرعت بارگذاری صفحه مدیریت مقالات انجام شد.
  • امکانات بیشتری به بخش بایگانی مقالات (در زیر بخش مدیریت مقالات) اضافه شد.
  • اشکال عدم دریافت فایل مقالات توسط سردبیر برطرف شد.
  • امکان مشاهده نتایج بررسی اولیه مقالات (توسط سردبیر یا بررسی کننده اولیه) از طریق صفحه پرونده مقاله برای مدیر برنامه فراهم شد.
  • اشکال مربوط به باقی‌ماندن برخی از اطلاعات مقالات (مانند مسیر پیگیری) در بانک اطلاعاتی برطرف شد.
  • توضیحات مناسبی به بخش تنظیم دسترسی‌های کاربران اضافه شد.
  • مشخصات کامل‌تری به فهرست داوران، سرگروه‌ها و سردبیران، در بخش‌های ارسال مقالات برای بررسی نزد این افراد اضافه شد و امکان تغییر شیوه مرتب‌سازی فهرست کاربران نیز به این بخش ها اضافه شد.

 

  تا نسخه 1380

  • افزایش سطح ایمنی و رفع تعدادی از اشکالات امنیتی
  • ایجاد تنظیم اطلاعات اصلی پایگاه با امکان خروجی XML ( ./info.php )
  • ایجاد تنظیم اطلاعات اصلی نشریه با امکان خروجی XML ( ./jinfo.php )
  • سازگاری بیشتر خروجی XML مقالات با پایگاه‌های اطلاعاتی
  • رفع اشکالات و اختلالات مربوط به عدم همخوانی زبان مقالات و عدم نمایش برای ارسال به سرگروه و داور در برخی سایت‌ها
  • رفع اختلالات مربوط به فراگذاری فایل عادی و فایل بدون نام نویسنده
  • رفع اشکالات ثبت اطلاعات مقالات و تقویت صفحه پرونده مقالات
  • ایجاد امکان معرفی مدیر مقالات برای دسترسی به صفحه پرونده تعدادی از مقالات یا تمام آنها
  • تقویت بخش گزارش‌گیری و افزودن امکان دریافت مشخصات کامل تمام کاربران عضو پایگاه به صورت Excel و امکان دریافت آمار عمومی مقالات
  • تقویت بخش گزارش‌گیری پویا و افزودن تمام جداول برنامه برای انتخاب
  • امکان جایگزینی خودکار سازمان نویسندگان مقالات به جای نشانی آنها در صفحه مشاهده چکیده مقالات
  • برطرف شدن برخی اشکالات بخش جستجوی مقالات و نیز محتوای پایگاه
  • تغییراتی در فایل JS مربوط به محیط ویرایشگر و نحوه فراخوانی آن، برای افزایش سرعت بارگذاری

 

 

  تغییرات یکتاوب 1490

  • مشکل جایگزینی فایل‌های آپلود شده بدون پرسش برای godadmin برطرف شد.
  • ثبت کامل اطلاعات تمام مدیران، هنگام حذف کاربران اضافه شد.
  • امکان افزودن بلوک‌های فقط برای کاربران ثبت شده (اعضا) فراهم شد.
  • در بخش گنجینه کتاب امکان تعیین شیوه مرتب‌سازی کتاب‌ها فراهم شد.
  • در بخش گنجینه کتاب امکان تغییرات جمعی کتاب‌ها فراهم شد.
  • امنیت در صفحات عمومی ( Messaging, Profile … ) بازنگری و تقویت شد.
  • امکان تغییر و جابجایی موضوعات مقالات به برنامه اضافه شد.

 

  تغییرات یکتاوب 1500

  • تغییرات وسیع امنیتی برای بررسی کامل ورودی‌ها (از انواع مختلف داده ای) انجام گرفت.
  • امکان حذف دسته جمعی کتب با حذف قفسه کتاب فراهم شد.
  • امکان انتقال اطلاعات کتب بین بخش‌ها با کمک فایل xml فراهم شد.
  • در بخش گنجینه کتاب امکان تغییرات جمعی کتاب‌ها تقویت شد.
  • امکان مشاهده خرید جدید کاربران در صفحه اصلی مدیریت فراهم شد.
  • امکان درج آمار مطالب (دفعات مشاهده، دفعات چاپ، دفعات ارسال به دیگران) در پایین کادر مطالب فراهم شد.
  • در بخش فروش الکترونیک امکان دریافت گزارش تراکنش‌های موفق بانک تا روز قبل فراهم شد.
  • امکان فعال و غیر فعال کردن ماژول‌ها برای مدیران زیربخش‌ها حذف شد.
  • در قسمت مدیریت ماژول ها، امکان حذف ماژول های غیر فعال فراهم شد.
  • تغییرات مورد نظر در بخش گرافیک قالب‌های پایگاه (به جز بخش نشریات) انجام شد.

 

  تغییرات یکتاوب 1550

  • امکان استفاده از کد امنیتی برای ثبت نام در پایگاه
  • امکان ارسال ایمیل حاوی نام کاربری و رمز عبور به کاربران هنگام ثبت نام در پایگاه (قابل فعالسازی در بخش تنظیمات ثبت نام)
  • امکان دریافت عکس پرسنلی افراد هنگام ثبت نام، و نمایش در صفحه شخصی
  • امکانات جدید به پرونده مقالات اضافه شد
  • امکان ارسال مقالات برای داور اصلی (با امکان مشاهده پرونده مقاله و نظرات سایر داوران)
  • امکان تعیین مدیر مقالات با دسترسی کامل به پرونده مقالات و امکان ارتباط با نویسنده
  • اضافه شدن مدیریت اشتراک نشریه (اشتراک نشریه از طریق سایت )

 

  تغییرات یکتاوب 1580

  • نهایی شدن ماژول پرداخت الکترونیک (فقط برای مشتریان دارای قرارداد این ماژول با امکان تمدید سالیانه)
  • نهایی شدن ماژول استخدام نیروی پرسنلی (فقط برای مشتریان دارای قرارداد این ماژول با امکان تمدید سالیانه)
  • امکانات جدید تولید XML و ارسال اطلاعات به صورت خودکار به سامانه ملی مدیریت اطلاعات علم و فناوری
  • تغییرات جدید در بخش بررسی نظرات و نتیجه داوری برای بهبود سرعت و عملکرد
  • تغییرات جدید در صفحه پرونده مقالات برای ارسال سریع و خودکار تغییرات و توضیحات به نویسنده مقاله
  • امکان تعیین تعداد کاراکترهای پاسخ در بخش مدیریت فرم های پویا از بخش نظام مدیریت اطلاعاتی
  • امکانات جدید گزارش‌گیری از پایگاه اطلاعاتی و دریافت خروجی به صورت EXCEL در بخش اجرای دستورات SQL
  • اضافه کردن توضیح فارسی برای نام تمام جداول بانک اطلاعاتی در بخش های گزارش‌گیری
  • امکانات جدید تنظیمی برای نمایش صفحات و مطالب پایگاه