بایگانی بخش سامانه‌ی داده‌های پژوهشی

| جستجوی پیشرفته | تعداد کل مطالب: 4 | تعداد کل بازدید های مطالب: 78,124 |
نمایش مطالب منتشر شده از تاریخ   تا تاریخ


img_yw_news
شنبه ۲۳ بهمن ۱۳۸۹ -

پایگاه‌های داده‌های پژوهشی بهره‌مند از خدمات یکتاوب

از میان سایت‌های داده های پژوهشی که با مدیریت کارآمد توانسته‌اند روش الکترونیک گردش کار داده ها را به طور مناسب پیاده‌سازی کنند می‌توان به دانشگاه های علوم پزشکی تهران، سمنان، گلستان، زنجان، لرستان، بقیه اله، ایران و شهید بهشتی اشاره کرد. همچنین نسخه اول سامانه مرکزی اطلاعات زیست‌پزشکی و سلامت وزارت بهداشت و نیز سامانه مدیریت اطلاعات علمی (با همکاری پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات – ایرانداک) توسط شرکت یکتاوب طراحی گردیده است.

img_yw_news
جمعه ۲۲ بهمن ۱۳۸۹ -

روش خرید و استفاده از سامانه مدیریت داده های پژوهشی

هزینه‌های نصب و راه‌اندازی راه‌اندازی سامانه‌ی مدیریت الکترونیک برای داده‌های پژوهشی‌ با ثبت دامنه، اختصاص فضا، طراحی قالب عمومی با داده و رنگ مورد نظر، آموزش و پشتیبانی یک‌ساله، بسته سطح خدمات و حجم داده ها  حداقل ۱۵۰ میلیون ریال هزینه خواهد داشت. پشتیبانی و به‌روزرسانی برنامه برای سال‌های بعدی، با هزینه‌ای معادل ۲۰ درصد هزینه ی قرارداد + تورم اعلام شده توسط بانک مرکزی انجام خواهد شد. برنامه برای استفاده در تنها یک سازمان تنظیم شده است و برای استفاده در پایگاه‌های مختلف، باید چند برنامه خریداری شود. در صورت عقد قرارداد جمعی (یا خرید مجدد برنامه ظرف مدت کمتر از شش ماه) تخفیف‌هایی در نظر گرفته شده است. به منظور مذاکره برای خرید همزمان تعداد بیشتر و آگاهی از چگونگی انجام کار و خدمات ارایه شده با ما تماس بگیرید. تا اطلاه ثانوی، این سامانه برای استفاده با هدف تجمیع داده های نشریات، برای سازمان هایی که بیش از ۴ سامانه نشریه از یکتاوب خریداری کرده باشند با هزینه ۴۰ میلیون ریال نصب خواهد شد.

img_yw_news
پنجشنبه ۳۰ دی ۱۳۸۹ -

معرفی سامانه‌ی مدیریت پایگاه داده‌های پژوهشی

سامانه‌ی مدیریت الکترونیک داده‌های پژوهشی‌ دارای سه بخش اصلی مدیریت و اطلاع‌رسانی از طریق پایگاه، مدیریت تنظیم و دریافت داده‌ها و نیز بخش انتشار، آمارگیری و جستجوی داده‌ها است. ابزارهای قدرتمند مدیریت محتوا امکان ایجاد و به‌روزرسانی پایگاه داده‌های پژوهشی‌ را فراهم می‌کنند. بخش مدیریت تنظیم و دریافت داده‌ها ابزارهایی برای گردآوری داده‌ها در اختیار مدیر پایگاه و نمایندگان بخش‌های تولیدکننده‌ی اطلاعات در سازمان می‌گذارد و بخش انتشار، آمارگیری و جستجوی داده‌ها امکان دسترسی سریع و موثر به داده‌ها را فراهم می‌کند. بنابراین، همه‌ی مراحل گردآوری، ورود خودکار اطلاعات و بازیابی داده‌ها، به صورت یک فرآیند الکترونیک منظم قابل انجام است.